• Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size

Samen gericht op resultaat

 

Binnen InterConAl geloven wij er sterk in dat goed samenwerken de mooiste resultaten oplevert.

Projectmangement

 

Projectmangement is een vak. Met de juiste ervaring bouwen aan nieuwe ontwikkelingen.

Verandering

 

In hoeverre speelt uw onderneming in op de veranderende omgeving?

Anders

 

Ik wil anders, maar hoe pak ik dat aan ?

Focus

 

Focus op dagelijkse taken of tijd maken voor visie en strategie…

ICT-services

InterConAl levert advisering op het gebied van ICT. Doordat binnen InterConAl ruime ervaring met en kennis van ICT beschikbaar is, vormen we op dit onderdeel een goede gesprekspartner. Deze achtergrond in combinatie met bedrijfskundige kennis, staat borg voor succesvolle projecten.

Hieronder vindt u een overzicht van onze specialisaties:

Opstellen functionele specificaties
Staat u aan het begin van een ICT-verandering of uitbreiding binnen uw organisatie, InterConAl legt u wensen nauwkeurig vast in functionele specificaties.

Pakketselectie (o.a. ERP)
Heeft u uw wensen helder, InterConAl helpt u met het zoeken naar de beste weg om uw wensen te realiseren. We kennen de markt en kunnen snel een (standaard)oplossing voor u vinden.

Ontwikkeldienst
Blijken uw wensen te uniek, waardoor geen standaardoplossing past, dan kan InterConAl de ontwikkeling van een maatwerkoplossing van u overnemen. Van begin tot eind, dus van idee tot in beheer name.

E-commerce
Wilt u met uw organisatie actief worden op het gebied van E-commerce? InterConAl heeft brede ervaring met het ontwikkelen van webshops en helpt u graag op weg.

 

Laatste nieuws

Recentelijk is er weer een nieuwe webshop gelanceerd. E-commerce maakt een sterke groei door, waardoor steeds meer bedrijven het online kanaal verder gaan benutten. InterConAl brengt de benodigde ervaring en expertise.

<

Adviseurs


Starten?

Wij bieden het starterspakket voor nieuwe ondernemers.


Case callcenter

Recentelijk werd InterConAl gevraagd de inrichting van een callcenter vorm te geven. Klantvriendelijkheid, efficiënte informatievoorziening en goede bereikbaarheid stonden hierbij centraal.

Case herstructureren autobedrijf

Op verzoek van de aandeelhouders heeft InterConAl een onderzoek gedaan naar het bestaansrecht van een autobedrijf. Een uitgebreide analyse werd gemaakt.

Case businessplan

Een startend ondernemer is recent begeleid bij het opstellen van een businessplan en verkrijgen van financiering.

ICT Advies

InterConAl heeft de afgelopen periode een organisatie in de financiële dienstverlening geadviseerd over de implementatie van een nieuw klantensysteem.

Voertuigbranche

Regelmatig ontwikkelt InterConAl nieuwe concepten voor de voertuigbranche. Het online kanaal wordt in deze sector steeds belangrijker.

Zorgsector

Voor onze opdrachtgevers ontwikkelen wij modellen om ICT in de gezondheidszorg efficiënter in te zetten.